VISITES:

contador de visitas

5.12.10

Tortosa, 5ª prova de la Copa Catalana de Ciclocross amb un nou podi per l'equip Bicisports Aubanell.

Aquest diumenge 5 de desembre es celebrava la 5ª prova de la copa Catalana de Ciclocross a la localitat Ebrenca de Tortosa sota un clima molt bo per la pràctica d'aquesta modalitat, ja que instants abans de donar-se la primera sortida ha plogut durant una estona, tot i que al donar la sortida el temps ha respectat als corredors i aquesta suau pluja ha anat minvant fins a extingir-se.

Els organitzadors havien preparat per l'ocasió un circuit sense cap pujada important, força planer però on s'havia de desmuntar de la bici fins a 4 vegades per volta, dos trams de troncs i dos trams d'escales, amb també una llarga recta asfaltada amb vent en contra on els corredors s'havien d'esforçar d'allò més.

Pel que fa als corredors del C.C Gandesa - Bicisports Aubanell desplaçats fins a Tortosa per realitzar aquesta 5ª prova de la Copa, cal destacar el 2on lloc aconseguit en la categoria màster 30 per Jordi Martorell, després d'estar lluitant per la primera posició en els instants inicials de la prova, tot i que al final s'ha hagut de conformar amb aquesta bona 2ª posició, superat per Gustavo Dacosta i just per davant del corredor de Castelló, Sergio Zarzoso.
Podi màster 30: 1er: Gustavo Dacosta, 2on: Jordi Martorell i 3er: Sergio Zarzoso.

D'aquesta manera, Jordi Martorell conserva la 1ª posició de la general de la copa Catalana en la categoria màster 30.

Per altra banda, en la categoria elit, Enric Martorell, ha aconseguit arribar en 4ª posició i en 7ª posició de la general (elit+sub 23) tot i tenir algun problema mecànic a més a més d'una punxada de roda en una de les voltes.
D'aquesta manera Enric Martorell es col·loca en 3ª posició en la categoria elit de la general de la copa Catalana, tot i faltar en la primera de les cinc proves disputades.
Enric Martorell s'acomiadava avui de la temporada de ciclocross, per així començar a preparar la temporada de BTT 2011.


Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), Spiuk, Triplex, NutriSport i Lurbel.

2 comentaris:

L.H.A ha dit...

MOlt bé jabalins!!! veig que esteu en plena forma!!
A veure si amb btt també ho feu així!!
ÀNIMS!!!

E.Martorell ha dit...

Això, a veure si la mtb va bé aquest any i fotem una mica de merder!!! jejej.