VISITES:

contador de visitas

20.2.11

3ª prova de l'Open BMW a Canet d'Adri (Girona) amb un nou podi!!

Aquest diumenge s'ha disputat la 3ª prova puntuable per l'Open BMW a la localitat gironina de Canet d'Adri.

El circuit preparat per l'ocasió presentava una dificultat afegida degut a les pluges caigudes durant tot el dia anterior i fins uns instants abans de la sortida de la mateixa prova.
El circuit transcorria per camins i senders de la zona, alguns d'ells gairebé impracticables degut al fang que s'ha format en molt trams d'aquests.

La prova ha esta marcada per el fort ritme que ha imposat el corredor de Matadepera, David Lozano, juntament amb el corredor francès Hugo Drechou i el canadenc Cameron Jette, els quals han completat el podi.
Pel que fa als doc corredors de l'equip Bicisports Aubanell que han assistit a la prova, després de lluitar contra el fang i l'orografia del terreny, Jordi Martorell ha aconseguit acabar en una bona 13ª posició de la general i 2on màster 30 i el seu germà Enric, finalitzava en 15ª posició de la general i 8è en la categoria elit.
Podi màster 30 amb 1er: Ivan Segarra, 2on: Jordi Martorell i 3er Santi Martinez.

D'aquesta manera després de les tres proves disputades fina ara, en Jordi Martorell manté la 2ª posició del campionat en categoria màster 30, mentre que Enric Martorell es col·loca en 4ª posició del campionat en la categoria elit (empatat a punts amb el 3er).

Podeu consultar les classificacions de la prova de Canet d'Adri, AQUÍ  i les generals del campionat, AQUÍ.

 

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.