VISITES:

contador de visitas

1.6.11

Vª Marxa BTT al riu Ebre -Xerta- 1ª prova de la Xallenger 2011.

Aquest diumenje dia 29 de maig es va celebrar la 1ª prova de la xallenger Btt Terres de l'ebre-Camp de Tarragona.

Pel que fa a l'equip Bicisports Aubanell, van ser 5 els corredors que van pendre part a la prova.
La participació va superar els 200 corredors. L'organització va preparar un recorregut d'autèntic Btt, amb trams de rodar,trams de pujada i trams de sender fins a completar un recorregut de 65 km.

Pel que fa als resultats de l'equip: Ruben Aubanell va ocupar la 6ª posició, John Goddard la 19ª, Joan Aubanell la 38ª,Vicent Abelló el 51ª i Joan Pere Asens la 77ª.

Tram del circuit que passava per els túnels de la via verda.

Membres de l'equip Bicisports Aubanell participants a la marxa de Xerta.
D'aquesta manera, les següents proves de la Xallenger són:

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.