VISITES:

contador de visitas

31.1.11

10ª Montaltbike a St. Vicenç de Montalt (30-1-11)

Aquest passat diumenge dia 30 de gener, es va celebrar la 10ª edició de la Montaltbike, sota una gran organització per part dels Xurribikers amb un gran nombre de participants (prop de 900) i amb un circuit que va possar a prova tots els bikers, amb constants canvis de desnivell i amb molts trams de sender ràpid però amb la dificulat tècnica afegida de les pluges caigudes el dia abans.
El circuit tenia una longitud total de gairebé 34 km i prop de 1400 metres de desnviell acumulat de pujada.

Pel que fa als corredors de l'equip Bicisports Aubanell, Jordi i Enric Martorell, després de realitzar una bona sortia es van col·locar en el grup capdavanter. Després de realitzar els 34 km. dels que constava la prova, en Jordi va aconseguir acabar en una gran 2ª posició només superat per el fort corredor de Matadepera, David Lozano, al podi els va acompanyar Christian Collados en 3ª posició.
Per altra banda, Enric després de rodar durant la primera meitat del circuit entre la 4ª i 5ª posició, va acabar en una també bona 6ª posició.

Podeu veure les classificacions AQUÍ.

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.