VISITES:

contador de visitas

6.2.11

DOBLE PODI A LA 1ª PROVA DE L'OPEN BMW A LLAMBILLES PER A L'EQUIP BICISPORTS AUBANELL.

Aquest diumenge 6 de febrer, tenia lloc la 1ª prova de Open BMW Martín i Conesa en terres Gironines, a la localitat de Llambilles.

Aquesta primera prova constava d'un circuit de 34 quilòmetres de longitud i prop de 1000 metres de desnivell acumulat, amb molts trams de sender ràpid i amb pujades curtes però explosives amb molts trams de fang degut a les pluges caigudes durant la setmana en terres Gironines.

La prova ha tingut un èxit de participació entre totes les categories, tenint en compte les ja habituals, més un circuit preparat per els més petits amb 120 nens i nenes inscrits. A més a més dels que realitzaven el circuit en format competició i els que ho feien en format marxa.
Pel que fa als corredors de l'Equip Bicisports Aubanell que han assistit a la prova, han obtingut molts bons resultats. Per una banda en Jordi Martorell ha acabat en 2ª posició de la categoria màster 30 i en 5ª posició de la general, i per altra banda, Enric Martorell ha acabat en 3ª posició de la categoria elit i en 6ª posició de la general.

Així doncs el podi en categoria elit ha estat format per:
  • 1er. Ismael Ventura (Bicis Esteve)
  • 2on. Marc Trayter (Radikal Bikers)
  • 3er. Enric Martorell (Bicisports Aubanell)

Foto del podi elit a Llambilles.
 i el podi en màster 30:
  • 1er Ivan Segarra 
  • 2on. Jordi Martorell (Bicisports Aubanell)
  • 3er. Santi Martinez (Bicis Esteve).

Podeu consultar les classificacions del circuit llarg en format competició AQUÍ.

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.