contador de visitas

23.5.11

Marxa BTT Trenca Torrompers amb bons resultats per l'equip (22-5-11)

L'equip Bicisports Aubanell es va desplaçar fins a Batea per disputar la marxa de BTT Trenca Torrompers.
El club organitzador Biciats Terra Alta va preparar un parell de circuits un de 32 km i un de 44km, amb senders tècnics alternats amb pistes rodadores.

Un total de 200 corredors es van aplegar a la localitat de la Terra Alta per gaudir del recorregut, sota una bona organitació.

Cal destacar els bons resultats per part de l'equip Bicisports Aubanell, amb 4 podiums:
  • 1ª i 2ª posició per Enric i Jordi Martorell respectivament.
  • 1ª posició de Vallespí al circuit curt
  • i club més nombrós amb 17 corredors amb llicencia del C.C.Gandesa.
Com a nota negativa, destacar la caiguda que va patir Enric Martorell provocant-li una luxació als lligaments de la clavícla que el mantindrà durant 4 setmanes de les competicions.

Podi cursa curta, amb Vallespí com a 1er classificat.
Bicisports Aubanell, C.C Gandesa, equip més nombrós a la prova.
Podi cursa llarga: 1er Enric Martorell, 2on Jordi Martorell i 3er Victor Espuny (Iberolei)

I recordeu, els pròxims dies na us podeu perdre:

• 29-5-11 BTT Riu Ebre -Xerta-(Xallenger)

• 5-6-11 Lliçà d'Amunt (Copa Catalana+Open Bcn BTT)

• 12-6-11 Duextrem Amposta (Xallenger)

• Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.