VISITES:

contador de visitas

9.5.11

Un 3er lloc a la Copa Catalana a la Vall del Lord (7 i 8 de maig)

Aquest cap de setmana tenia lloc la 3ª prova de la Copa Catalana en una cita doble a St. Llorenç de Morunys (Vall del Lord).

Per una banda el dissabte es va celebrar la Contra Rellotge Individual (CRI) en un recorregut d'uns 4 km on cada corredors havia de marcar el millor temps, i el diumenge la prova de XC en un traçat de gairebé 7 km força tècnics i durs.

Dos dels corredors de l'equip Bicisports Aubanell van assistir a la prova obtenint els següents resultats:

Pel que fa a la CRI:

• Jordi Martorell, després de no tenir el millor dia va aconseguir acabar en una bona 3ª posició en la categoria màster 30
  • Enric Martorell, tenint unes sensacions molt dolentes, va finalitzar en una 16ª posició en la categoria elit.
Podeu consultar les classificacions de la CRI AQUÍ.

Pel que fa a la prova de XC:

• Jordi Martorell, després de realitzar una bona cursa i ser molt constant, va acabar en una molt bona 3ª posició de la categoria màster 30.
  • Enric Martorell, després de realitzar una primera meitat de la prova molt dolenta, va aconseguir acabar en 20ª posició de la categoria elit.
Podeu consultar les classificacions de la prova de XC AQUÍ.

D'aquesta manera, en Jordi es col·loca en 3ª posició de la general del campionat en la categoria màster 30, mentre que l'Enric es col·loca en 12 posició en la categoria elit.
Podi màster 30: 1er Fèlix Martínez (Fa sol), 2on Pau Egeda (Tomàs Bellès) i 3er Jordi Martorell (Bicisports Aubanell)

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.