VISITES:

contador de visitas

22.6.11

EXTREME MAN SALOU TRIATHLON COSTA DAURADA (5-06-11)

Els corredors de l'entitat Esportiva Montsagre Paüls i Bicisports Aubanell van prendre part en el Extreme Man 226 de Salou. On els corredors havien de superar 3'8 kms nadant, un tram de bici de 180 kms en 2600m desnivell i 42 kms a peu. La duresa dels recorreguts i la forta calor fan d' aquest triatló de llarga distancia un dels mes durs d'Europa.
La cursa va resultar tot un èxit tant per l'organització com per l'assistència de public. Els nostres corredors van aconseguir la preuada medalla de finishers en el seu debut en aquesta distància. La cursa la va guanyar el tres vegades olimpic Olivier Marceau.
Pau Trummer afrontant els 180 km de bici.

Resultats de l'equip:

Pau Trummer Alegre. 10h57 i 20é general.
Marc Treso Mascarell. 11h57 i 78é general i 3er categoria.
Joan Estrada Targa. 13h46 i 240 general.

Des de l'equip, volem donar les gràcies i el suport rebut durant aquests dies a tots els amics, familiars i companys de fatiga que grácies a ells en part podem dir que tenim 3 FINISHERS  a les nsotres terres.

Nota de Bicisports Aubanell i Pau Trummer.

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.