VISITES:

contador de visitas

22.6.11

Quebrantahuesos (Carretera)+ Vall del Corb (BTT) 18 i 19-6-2011

Aquest disabte 18 de juny es va celebrar a Sabiñanigo la 21 edició de la mitica prova Quebrantahuesos, prova de gran fons de carretera amb un recorregut de 205 km. De l'equip Gandesà 2 corredors van pendre part, per una banda Felipe Cortés amb un temps empleat de 7 h 40 m i medalla d'or i Joan Aubanell amb un temps empleat de 7 h 21 m i també medalla d'or. La prova es de caracter internacional i van pendre part 11.000 corredors, vinguts de 24 països diferents.
El recorregut consistia en cobrir els 205 km entre Espanya i França i salvant un desnivell positiu de més de 3500 m. El recorregut era d'alta muntanya amb 4 cotes importants, de primera categoria i especial, el Somport, Marie Blanc, Portalet i Hoz de Jaca.

Joan Aubanell i Felipe instants abans de la sortida.
Objectiu complert per a Felipe i Joan que apart de acavar i no tenir cap percanç van aconseguir el corresponent diploma i medalla d'or ja que van fer un temps menor a 7h 45 m on es fixava el limit de temps d'or.

Cal destacar també la presència dels germans Martorell a la marxa de Vallfogona de Riucorb. Doncs tant l'Enric com en Jordi van aparèxier després de gairebé un mes parats per lesió en aquesta bonica marxa a la vall del Corb. Tots dos van acabar sense molesties i així agafant ritme per les properes curses, arribant a meta en 4ª i 5ª posició.

Próximes proves per als corredors de l'equip:

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.