VISITES:

contador de visitas

5.12.11

Ciclocross a Lleida amb un 2on lloc i lideratge de la general!!!

Aquest cap de setmana va tenir lloc la 3ª prova de ciclocorss a la localitat de Lleida.
L'organització va preparar un circuit amb alguna petita variació respecte el d'anys anteriors, però mantenint el llarg i dur tram d'escales. El circuit presentava una longitud de 3km on els corredors havien de donar el màxim de voltes possibles en el temps establert segons categoria.

El corredor de l'equip Bicisports Aubanell, va realitzar una molt bona carrera, col·locant-se en 1ª posició ja de bon començament. A una volt pel final, degut a una petita enganxada amb un altre corredor, en Jordi va perdre uns segons importants, cosa que va fer que el corredor que rodava en 2on lloc l'avancés i finalment va acabar en 2ª posició.

Tot i acabar 2on a Lleida, en Jordi es col·loca en 1ª posició de la copa Catalana en categoria màster 30.

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.