VISITES:

contador de visitas

1.12.11

Copa Catalana Ciclocross a Mataró, 27-11-11

Aquest passat diumenge 27 de novembre, va tenir lloc la 2ª prova de la Copa Catalana de Ciclocross a la localitat de Mataró, en un circuit força dur i revirat, amb tres obstacles i un bassal d'aigua que els corredors havien de superar a cada volta.

El corredor de l'equip Bicisports Aubanell, Jordi Martorell, va assistir a la prova de Mataró demostrant que a poc a poc va agafant el ritme de carrera que cal al ciclocross i després de rodar durant unes voltes en 2ª posició, finalment va acabar en 3ª posició en la categoria màster 30. D'aquesta manera, en Jordi es manté en el 3er lloc de la general.

El proper diumenge dia 4, Jordi Martorell assistirà a la 3ª prova de la copa Catalana a Lleida, i el dimarts dia 6 a la localitat Valenciana de Vinaròs.

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.