VISITES:

contador de visitas

28.3.11

Nou podi per l'equip Bicisports Aubanell a la primera prova de l'Open Barcelona!!!

Aquest cap de setmana els corredors Jordi i Enric Martorell de l'equip Bicisports Aubanell han assistit a la 1ª prova de l'Open Barcelona a la localitat de Sta. Perpètua de la Mogoda.

El club organitzador de la prova, el Cau de la Bici, ha preparat per l'ocasió un circuit d'uns 9 quilòmetres en que els corredors havien de fer 2, 3 o 4 voltes segons categoria. A causa de les pluges caigudes durant la nit abans de la cursa, han fet que el terreny es trobés en alguns trams gairebé impracticable, amb trams on els corredors havien de baixar de la bici a causa d'aquest fang.

Pel que fa a la categoria elit, on els corredors havien de fer 4 voltes al circuit, Enric Martorell, després de realitzar una bona cursa, tot i patir algun problema mecànic ha aconseguit acabar en una bona 5ª posició de la categoria elit. En aquesta mateixa categoria el podi ha estat format per D. Lozano (Bicis Esteve), O. Morata (Radikal Bikes) i R. Sagués (Ambisist).

En la categoria màster 30, els quals havien de donar 3 voltes al circuit, en Jordi Martorell ha realitzat una molt bona cursa, rodant sempre en les posicions capdavanteres. Al final el corredor de l'equip Bicisports Aubanell ha aconseguit acabar en una bona 3ª posició superat només per Fèlix Martínez (Bici Fa Sol) i Ivan Segarra (Basoli Ghost).


Podi màster 30: Felix Martinez (1er), Ivan Segarra (2on.) i Jordi Martorell (3er.)
Podeu consultar totes les classificacions del campionat AQUÍ.

I recordeu, els pròxims dies no podeu faltar a:


  • 3-4-11 St. Pere de Ribes (Open Bcn BTT)




  • 9 i 10-4-11 Corró d'Amunt (Copa Catalana)




  • 10-4-11 Corró d'Amunt (Open Bcn BTT)




  • 10-4-11 La Sarralenca (Marxa BTT)




  • 17-4-11 Lliçà d'Amunt (Open Bcn BTT)




  • 17-4-11 Menorca (Open d'Espanya)




  • Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.