VISITES:

contador de visitas

5.4.11

2ª prova de l'Open Barcelona a St. Pere de Ribes amb nou podi (3-4-11)

Aquest cap de setmana es va celebrar la 2ª prova de l'Open Giant de Barcelona al barri de les Roquetes del Garraf (St. Pere de Ribes), en un dur circuit amb la típica pedra del Garraf i amb constants pujades i baixades que posaven a prova a cada un dels corredors que van assisitir-hi.

Jordi Martorell en un dels escalons del circuit.

Pel que fa a la representació de l'equip Bicisports Aubanell va estar formada per  Enric i Jordi Martorell, els quals després de realitzar una bona cursa, van aconseguir acabar en una 8ª posició en la categoria elit per part de l'Enric Martorell i en una bona 3ª posició en la categoria màster 30 per en Jordi Martorell.

Enric Martorell en un dels baixadors.

D'aquesta manera, després de dues proves, Enric Martorell es col·loca en 4ª posició de la general en categoria elit i en Jordi Martorell es col·loca en 2ª posició de la general en la categoria màster 30.

Podeu consultar totes les classificacions de la prova de St. Pere de Ribes fent click AQUÍ.

I els pròxims dies no et pots perdre:

• 9 i 10-4-11 Corró d'Amunt (Copa Catalana)

• 10-4-11 La Sarralenca (Marxa BTT)

• 17-4-11 Menorca (Open d'Espanya)

• 1-5-11 Avinyó (Open Bcn BTT)

• Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.