contador de visitas

2.5.11

Maratón dels Monegros + Open d'Espanya a Huelva + Open Barcelona a Avinyó.

Cap de setmana mogut per l'equip Bicisports Aubanell, amb tres competicions repartides per tota la península.

Per una banda,el dissabte 30 d'abril s'ha disputat el Maratón dels Monegros amb la participació de més de 3200 corredors, on s'ha pogut gaudir d'un autèntic ambientàs. L'equip es va desplaçar a Sariñena per fer el recorregut dels 119km amb 6 integrants, Rúben, Felipe, John, Robert, Joan Pere i Joan Aubanell.
Per l'altra banda al circuit de la mitja marató que era de 66 km van participar el socis del Club Ciclista Gandesea,  Vicent, Joan Pujol, Vallespí, Miki, Kiko Montanya i la nova corredora Ragna del Delta Spa-Bicisports Aubanell on era la primera vegada que corria amb la bici ja que ella es una corredora especialitzada en curses de muntanya (a peu) i on va aconseguir la primera posició amb noies. També destacar la primera i segona posició de Josep Maria Vallespí i Joan Pujol a la categoria M40.
Pel que fa als corredors de l'equip Joan Aubanell va quedar el 242 de la general amb la participació de més de 2600 corredors.

Podeu veure les classificacions dels Monegros AQUÍ.

Ragna amb la copa de 1ª fèmina.

El diumenge 1 de maig tenien lloc dos proves més, per una banda l'Open d'Espanya a Huelva i per l'altra banda l'Open Barcelona a Avinyó.

Pel que fa a l'Open d'Espanya, el també corredor de l'equip Bicisports Aubanell Jordi Martorell es va desplaçar a la localitat de Huelva per disputar la 3ª prova puntuable per l'Open estatal de mountain bike.
En Jordi va realitzar una molt bona sortida col·locant-se durant tota la primera volta en 1ª posició en la categoria màster 30, en un circuit força ràpid i enfangat a causa de les pluges dels dies anteriors. Ja cap a la segona volta va ser atrapat per Egeda, Parra i Guerrero. Al final Jordi va finalitzar en 4ª posició a pocs segons de les posicions de podi realitzant així una molt bona cursa.
Podeu consultar classificacions de totes les categories  AQUÍ.

I per altra banda, el també corredor de l'equip, Enric Martorell es va desplaçar a la localitat Barcelonina d'Avinyó per diputar la 4ª prova de l'Open Barcelona sobre un recorregut força espectacular i divertit. Enric va realitzar una bona sortida i es va col·locar al grup capdavanter, fins que va patir un problema mecànic trencant el plat gran de la bici, cosa que li faria perdre unes posicions que després aniria recuperant amb un sol plat fins a finalitzar en una bona 2ª posició de la categoria elit i 4rt de la general.
D'aquesta manera, Enric es col·loca en una magnífica 2ª posició de l'Open Barcelona a falta de dues proves.

Podeu consultar les classificacions d'Avinyó  i de la general del campionat AQUÍ.

I recordeu, durant aquest mes no us podeu perdre:

• 7 i 8-5-11 Vall del Lord (Copa Catalana)

• 15-5-11 Avilés (Open d'Espanya)

• 15-5-11 Taradell (Open Bcn BTT)

• 22-5-11 La Bisbal del Penedès (Marxa BTT solidària)

• 22-5-10 TrencaTorrompers (Marxa BTT Batea)

• 29-5-11 Lliçà d'Amunt (Open Bcn BTT)

• 29-5-11 BTT Riu Ebre -Xerta-(Xallenger)

• Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.