VISITES:

contador de visitas

16.5.11

Open d'Espanya a Avilés + Open Barcelona a Taradell (15-5-11)

Aquest cap de setmana els germans Martorell de l'equip Bicisports Aubanell es van separar per anar a cobrir dues curses, per una banda en Jordi Martorell es va desplaçar fins a Astúries per disputar la penúltima prova de l'open d'Espanya on es va tornar a quedar a les portes del podi màster 30... per altra banda l'Enric Martorel va anar fins a la localitat Barcelonina de Taradell per disputar la 5ª prova de l'open Giant de Barcelona amb un 3er lloc en categoria elit:

Així doncs a continuació podeu veure la cursa de l'Open d'Espanya d'Avilés vista per Jordi Martorell:

- Sortida a fondo, em col·loco darrere Parra, en 2on lloc, aguantant el tiron i prou còmode, però en fer el bucle, el vull passar per dins en un tomb amb moltes rames i se n'enganxa una als pinyons, i em comença  a saltar la cadena just en iniciar la primera pujada per la gespa, em comencen a passar corredors i em quedo 5è darrere Juárez que el tinc a tiro. La cadena però continua saltant en plena pujada i no puc apretar, molt bonic.
Al final dalt del pla cau la rama d'esbarzer i puc apretat de nou, però els de davant ja han marxat una mica.
A la baixada i zones tècniques intento recuperar, però començo a trobar júniors que em tapen i no em deixen passar quan jo vull...
Vaig aguantant un bon ritme, i quan sembla que a mitat de la 1era volta començo a recuperar, psssssssssssss, la roda del davant punxada, però el làtex fa la seva funció i tapa el forat, encara que de tant en tant em va escopint líquid a al cama, només desitjo poder arribar a la zona tècnica i canviar roda. hi arribo una mica fluix però bé, canvio i em passa un altre corredor, em col·loco 6è.
Surto com un tiro de la zona de boxes i ja el veig, finalment a la pujada dura el passo, em noto bé i amb força, apreto i em trobo al P. Egeda, que ha pagat l'esforç inicial, em fico 4rt. Continuo apretant com mai i ja veig al Juárez, però ell em veu i també apreta, al final 4rt, però amb molt bones sensacions, ja que tot i els problemes, em quedo a uns 20 segons del podi i a uns 30 de Guerrero.

Podeu veure les classificacions de totes les categories de l'Open d'Espanya a Avilés AQUÍ.

I per altra banda podeu veure la cursa viscuda per Enric Martorell a l'Open Barcelona a Taradell:
Surto davant al tenir "parrilla", al no conèixer res del circuit m'encanto una mica i em comencen a passar alguns corredors... i en un circuit on gairebé el 100% del recorregut transcórrer per sender, malament quedar-te darrere... entro al primer sender juntament amb en Jordi Carnicer i un noi davant que ens tapa una mica... al final l'avancem a una pujada, a continuació avanço també en Carnicer, vaig fent, em trobo en Borja, anem fent més o menys junts durant una part de la primera i segona volta, on pillem el seu company d'equip Portilla, anem fent una estona els tres, després en Borja s'escapa i en Portilla es queda...
A partir d'aquí ja més o menys tota la cursa sol, cap a la 3era volta avanço l'Argelaguer i després el Domenech i en Freixer que sembla que té algun problema... i aquí em quedo, arribant en 3er lloc elit, superat per Isaka de la Fuente i Borja Murillo. Superat també per els sub 23 Ever Alejandro Gomez i Francesc Guerra.
Doncs com a conclusió final, com en les últimes curses, començament dolent i anant recuperant... i quan millor em sento és quan ja s'acaba la cursa. Com a nota possitiva, a falta de que surtin les classificacions generals del campionat, crec que em fico lider de l'Open en categoria elit!!!

Podeu veure les classificacions de l'Open Barcelona a Taradell AQUÍ.

D'aquesta manera han viscut les dues proves els corredors de l'equip Bicisports Aubanell... a la pròxima s'intentaran fer les coses millor.

I els propers dies no us podeu perdre:

  • 22-5-10 TrencaTorrompers (Marxa BTT Batea)


  • 29-5-11 Lliçà d'Amunt (Open Bcn BTT) (Pendent de confirmar)


  • 29-5-11 BTT Riu Ebre -Xerta-(Xallenger)


  • 5-6-11 Lliçà d'Amunt (Copa Catalana)


  • 12-6-11 Duextrem Amposta (Xallenger)


  • Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.