VISITES:

contador de visitas

4.7.11

Podi per l'equip a la general de l'Open Barcelona 2011!!!

La localitat de la Molsosa era en aquesta edició del 2011 l'encarregada de celebrar la última prova de btt de l'Open Barcelona, en un circuit poc tècnic, amb una llarga pujada i amb trams de sender força ràpids.

Els dos corredors de l'equip, Enric i Jordi Martorell van ser-hi presents. Enric defensava la primera plaça de la categoria elit, després de poder seguir tot el campionat a excepció d'una prova per lesió. Un cop ja més recuperat de la lesió a l'espatlla que l'ha mantingut apartat de les competicions durant un mes, va realitzar una cursa no molt bona on va poder finalitzar en 5ª posició de la categoria en la prova de la Molsosa, col·locant-se així en 1ª o 2ª posició de la general del campionat empatat amb el corredor de l'equip Oki-orbea, Borja Murillor (a falta de que surtin les classificacions oficials).

En Jordi Martorell, va realitzar també una cursa de menys a més, finalitzant així en 10ª posició de la categoria màster 30, agafant una mica més de bones sensacions de cara a les pròximes curses i anar recuperant-se de la lesió del genoll. En Jordi, al no seguir totes les proves del campionat no optava per una bona posició a la general, tot i així ha aconseguit finalitzar l'Open en el top 10 en categoria màster 30.

Els propers dies no us podeu perdre:

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.