VISITES:

contador de visitas

10.7.11

Bons resultats a la marxa de Benissanet (3-7-11)

Aquest diumenge 3 de juliol es va celebrar a Benissanet la segona edició de la prova Btt Auberge amb una participació aproximada de 150 participants. Hi havien 2 recorreguts el curt de 25 km i el llarg de 40. Els corredors de l'equip no podien faltar a la cita ja que corrien gairebé a casa i el recorregut era part de la zona on habitualment s'entrena principalment, la Serra de Cavalls.
Pel que fa al recorregut llarg, Ruben Aubanell va aconseguir la 1ª posició, John la 5ª,Felipe Cortés la 13ª, Robert Albesa la 16ª i Joan Pere Asens la 26ª.
Pel que fa al recorregut curt, Joan Aubanell va quedar 1er, Jose Vallespí el 3er, Joan Pujol el 9è, Kiko Montanya el 39è i destacar el debut a la Btt de la Damaris Martinez amb el lloc 73è on en acabar la prova estava molt contenta de com li havia anat.

Agrair a la gent de Benissanet la seva rebuda i felicitar-los per l'esforç d'organitzar una prova de Btt d'aquest nivell i sobretot per l'esforç que fan que amb un preu reduït d'inscripció et regalen de tot i rostida final per acabar la festa.
Equip un cop acabada la prova.
I recorda, els pròxims dies no et pots perdre:

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.