VISITES:

contador de visitas

4.9.11

Torna l'activitat a l'equip Bicisports Aubanell! BTT Tomb a St. Vicenç de Calders (4-9-11)

Torna l'activitat a l'equip Bicisports Aubanell, amb l'edició 2011 de la BTT Tomb a St. Vicenç de Calders. Aquest diumenge 4 de setembre, els corredors de l'equip Bicisports Aubanell, Enric i Jordi Martorell s'han desplaçat al municipi del Vendrell per disputar aquesta edició de la BTT Tomb, una marxa on els corredors havien de completar una primera volta llarga, un cop acabada aquesta volta, s'havien de fer dos voltes més a un circuit més curt, per acabar completant els 25 km totals, molt revirats i lents.

Al final Enric Martorell aconseguia acabar en 4ª posició de la general i 2on de la categoria elit i Jordi Martorell acabava en 5ª posició de la general i també 2on de la categoria màster 30.

D'aquesta manera, els dos corredors de l'equip Bicisports Aubanell, després de la parada d'estiu tornen a agafar el ritme de carrera per afrontar aquest final de temporada amb les millors condicions possibles.



Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.