VISITES:

contador de visitas

14.9.11

VI BTT DE L'EBRE A MORA D'EBRE (11-9-11)

 Aquest passat diumenge, coincidint amb la diada de Catalunya, el club ciclista Riberabike, celebrava la 6ª edició de la marxa al Camí de Sirga, en un circuit renovat respecte l'any anterior, amb molts més trams de sender fins a completar un circuit d'uns 45 quilòmetres.

Els dos germans corredors del Bicisports Aubanell, Enric i Jordi Martorell, van assistir a la prova obtenint uns bons resultats i preparant la penúltima prova de la Copa Catalana que tindrà lloc el pròxim diumenge 18 de setembre a la localitat de Calaf.
Finalment Enric va finalitzar la prova de Mora en 3ª posició arribant juntament amb el 1er i 2on classificat, i Jordi Martorell, després d'un petit error en l'últim quilòmetre, va passar d'anar en 6ª posició a finalitzar en 9ª posició.

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.