VISITES:

contador de visitas

7.3.11

Bons resultats a la marxa de l'Oli de la Granadella (6-2-11)

Aquest diumenge 6 de març s'ha disputat la marxa de l'oli a la localitat de la Granadella. L'organització va preparar dos circuits, un de 25 quilòmetres amb una dificultat tant tècnica com física més baixa i un per als més valents de 50 quilòmetres, amb una dificultat tant tècnica com física més elevada.

Pel que fa al circuit llarg, va comptar amb dos representats de l'equip Bicisports Aubanell, per una banda, el corredor de Prades, Jordi Martorell el qual va aconseguir un bon 2on lloc de la prova, i per altra banda, el corredor de Gandesa, Ruben Aubanell el qual va aconseguir una també 5ª bona posició.

Per consultar les classificacions del circuit llarg, feu click AQUÍ.
Per veure fotos de la prova podeu fer click, AQUÍ.

I recordeu, durant els porers dies no podeu faltar a:

• 13-3-11 Almatret (Marxa BTT)

• 13-3-11 Banyoles (Copa Catalana)

• 19-3-11 St. Gregori (Campionat Universitari BTT)

• 20-03-11 D.O 4 Pobles (Marxa BTT Secuita)

• 20-3-11 Seròs (Marxa BTT)

• 20-3-11 Madrid (Open d'Espanya)

• 27-3-11 1ª MARXA CICLOTURISTA TERRA ALTA (Gandesa)

• Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.