VISITES:

contador de visitas

21.3.11

Campionat de Catalunya universitari (amb un 1er lloc) + Open d'Espanya + marxa BTT Seròs.

Aquest passat dissabte 19 de març la localitat de St. Gregori acollia el Campionat de Catalunya Universitari de BTT. El club organitzador (C.C Sant Gregori) va preparar un circuit amb molt de sender i amb pujades curtes però intenses fins a completar els 8 quilòmetres que tenia per volta, on els corredors havien de fer 4 voltes.
Molts trams del circuit es presentaven amb força fang degut a les pluges caigues a principis de setmana a la província de Girona, cosa que feia encara més divertit i complet el recorregut.

El corredor de l'equip Bicisports Aubanell, Enric Martorell va assistir a la prova, on després de realitzar una gran cursa va aconseguir el títol de Campió de Catalunya Universitari d'aquest 2011. Al podi el van acompanyar el corredor del Moto Club Segre Oscar Berral i el corredor del bicis Esteve, Ruben Trillo.
Podi del Campionat de Catalunya Universitari 2011. Amb Enric Martorell (1er), Oscar Berral (2on) i Ruben Trillo (3er).
Per altra banda, el també corredor de l'equip Bicisports Aubanell, Jordi Martorell, aquest diumenge 20 de març va assistir a la primera prova de l'Open d'Espanya d'aquest any 2011. Aquesta primera prova es celebrava a l'emblemàtic circuit de la Casa de Campo a Madrid, un circuit força rodador amb trams molt ràpids combinats amb senders de baixada molt divertits.

El circuit tenia una longitud de 7 km, on els corredors havien de fer diferents voltes segons categoria...
Pel que fa en la categoria màster 30, Jordi Martorell ha fet una molt bona carrera anant recuperant posicions fins a col·lcar-se en el lloc número 10, el qual ja no ha abandonat fins al final de la prova.

D'aquesta manera, el corredor de l'equip Bicisports Aubanell realitza un bon inici de l'Open d'Espanya finalitzant al "top ten" de la categoria màster 30.


Jordi Martorell a la Casa de Campo de Madrid al pas per meta a la 2ª volta.

Podeu consultar les classificacions de la categoria AQUÍ.

I per altra banda, aquest mateix diumenge 20 de març tenia lloc la segona prova puntuable per la Xallenger David Duaigües a la localitat Lleidetanta de Seròs, en un circuit d'uns 40 quilòmetres, força rodadors i amb trams de senders ràpids, sota una gran organització i amb un total de gairebé 500 ciclistes inscrits.

En aquesta prova de Seròs hi han assistit els també corredors de l'equip Bicisports Aubanell, John Goddard, Ruben Aubanell, Joan Aubanell i Felipe Cortés, els quals després de realitzar una bona cursa, han aconseguit acabar en una 11ª posició per part de Ruben Aubanell,  35ª posició per John Goddard, 53ª posició per Joan Aubanell, 82ª posició per Felipe Cortés i en el lloc 100 Robert Albesa.

Podeu veure les classificacions de la prova de Seròs AQUÍ.


I recordeu, el pròxim cap de setmana no podeu faltar a la marxa cicloturista organitzada per el C.C Gandesa:

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.