VISITES:

contador de visitas

14.3.11

Copa Catalana a Banyoles + Xallenger David Duaigües a Almatret (13-3-11)

Aquest cap de setmana la localitat de Banyoles acollia la primera prova de la copa Catalana d'aquest 2011. Després de les fortes pluges caigudes durant tot el dissabte, el diumenge sota un sol esplèndit, es donava el tret de sortida d'aquesta primera prova en un circuit semblant al d'edicions anteriors, però amb un terreny gairebé impracticable a causa del fang format per la pluja, amb molts trams a peu.
Cal destacar la presència de bons corredors vinguts de diferents països del món (com el Francés, Julien Absalon, 4 vegades campió del món i dos olímic, entre d'altres) a més a més dels millors especialistes del nostre país que van fer gaudir el nombrós públic que es va acostar fins la zona del circuit per animar als diferents bikers.

A les 10 del matí es va tenir lloc la primera de les dues sortides, amb les categories màster 30, 40, 50, fèmines i júniors, amb representació del corredor del Bicisports Aubanell, Jordi Martorell, el qual després de realitzar una bona sortida es va anar mantenint entre la 3ª i 4ª posició de la categoria màster 30, fins que al final es va quedar a uns pocs segons del podi, aconseguint així una també bona 4ª posició en aquesta primera prova de la copa Catalana. La victòria en aquesta categoria va ser per Pau Egeda (Tomás Bellés).

Jordi Martorell en un parell de les moltes zones que es feien a peu.
Jordi Martorell en un dels baixadors del circuit.
A les 12 del matí es donava la segona de les sortides, amb els corredors de les categories elit, sub 23 i sub 21, on el clar dominador de la prova va ser el Francés  Julien Absalon(Orbea), seguit per  l'espanyol Sergio Mantecon (Trek Wildwolf) i el també francés Maxime Marotte (BH Suntour). En aquesta segona sortida també hi havia representació de l'equip Bicisports Aubanell, amb el corredor Enric Martorell en la categoria elit, on després de realitzar una no molt bona carrera degut a les condicions del circuit, ha aconseguit acabar en una 31ª posició de la categoria elit tot i la presència de molts corredors estrangers d'alt nivell.

Enric Martorell uns moments després de la sortida.
Enric Martorell en una de les dures pujades enfangades del circuit.
Podeu veure les classificacions de totes les categories, AQUÍ.

Per altra banda, la localitat d'Almatret acollia la primera de les dues proves de la Xallenger David Duaigües, amb gairebé 500 inscrits per tal d'afrontar un circuit de 42km amb trams de pista combinats amb trams de senders tècnics i d'altres més ràpids, tot sota una excel·lent orgaització.

Pel que fa a la representació de l'equip Bicisports Aubanell, han assistit a la prova, Ruben Aubanell, el qual ha finalitzat en una bona 6ª posició, Jhon Goddard que ha finalitzat en 41ª posició i Joan Aubanell que ha finalitzat en 58ª posició.
Destacar també la participació del corredor de l'equip Jaume Fornós que als primers trams de la prova va patir una caiguda que no el va deixar finalitzar la marxa. D'aquí molts ànims per a ell.
Podeu veure les classificacions generals de la prova d'Almatret AQUÍ.

I recordar que els propers dies no us podeu perdre:

• 19-3-11 St. Gregori (Campionat Universitari BTT)

• 20-03-11 D.O 4 Pobles (Marxa BTT Secuita)

• 20-3-11 Seròs (Marxa BTT)

• 20-3-11 Madrid (Open d'Espanya)

• 27-3-11 1ª Marxa cicloturista Terra Alta (Gandesa)

• Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), tallers Gongar (Benissanet), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.