VISITES:

contador de visitas

14.11.10

14.11.10 St. Joan Despí, 2ª prova de la Copa Catalana de Ciclocross amb un segon podi per l'equip!!

L'equip C.C Gandesa - Bicisports Aubanell ha estat present en aquesta segona prova de la copa Catalana de CX a la localitat de St. Joan Despí.
Els organitzadors de la prova han preparat un circuit d'uns 1500 metres amb tres zones on s'havia de desmuntar de la bici i amb trams força lents, combinats amb trams més ràpids, on els corredors havien de donar el màxim de voltes possibles en el temps que marcava cada categoria.

Podi èlit amb R. Sagués (Biketech), F. X. Carnicer (Massi) i Enric Martorell (Bicisports Aubanell).


Els corredors de l'equip, Jordi i Enric Martorell han assitit a aquesta segona prova de la copa, obtenint un bon resultat per part de l'Enric i un mal resultat per qüestions mecàniques per en Jordi. Enric ha aconseguit acabar en una 3ª posició en la categoria èlit, acabant 4rt a la general i en Jordi, després de col·locar-se en 1ª posició ja en la primera volta, ha patit una punxada de davant, cosa que ha fet que fes més de la meitat de la primera i segona volta corrent, cosa que l'ha fet perdre molt llocs, un cop ha canviat roda ha aconseguit remuntar fins ha acabar en una 10ª posició en la categoria èlit, rodant en totes les voltes restants amb uns millors temps que el primer classificat.
Tot i aquest resultat, en Jordi s'ha col·locat 3er en la categoria després de les dues proves disputades.

Podeu veure les classificacions:

Properament més fotos.
La setmana que ve la Copa Catalana es trasllada a la localitat Lleidatana de Bellpuig, on també hi haurà representació de l'equip C.C Gandesa - Bicisports Aubanell..