VISITES:

contador de visitas

28.11.10

Nou podi a la copa Catalana de Ciclocross per l'equip C.C Gandesa-Bicisports Aubanell.

Aquest diumenge 28 de novembre la localitat de Lleida acollia la 4ª prova de la copa Catalana de ciclocross d'aquesta temporada, en un matí molt fred amb temperatures que rondaven els 0ºC, en un circuit amb algun tram força tècnic i amb un tram molt llarg d'escales que marcava les diferències.

A les 12.00h s'ha donat la segona de les dues proves que es realitzaven a Lleida, on prenien part els corredors del C.C Gandesa-Bicisports Aubanell, Enric Martorell, en categoria elit i Jordi Martorell en categoria màster 30.

Jordi Martorell, després de realitzar una molt bona cursa s'ha col·locat ja des de bon principi en la primera posició i la mantingut fins al final, d'aquesta manera Jordi guanya la 4ª prova de la Copa Catalana de Ciclocross a Lleida i es col·loca també en una magnífica 1ª posició de la general de la copa en la categoria màster 30.
Podi format per Jordi Martorell (1er.), Marc Clapés (2on.) i Jordi Cugat (3er.).

Jordi Martorell en el dur tram d'escales en una de les voltes.
Per altra banda, Enric Martorell, després de patir una avaria en la roda davantera tot just començar la prova, cosa que li ha fet perdre uns minuts molt importants, ha acabat en una discreta 5ª posició en la categoria èlit i 11ª posició de la general de la cursa (elit+sub 23+ sub 21). En la categoria elit ha dominat la cursa en tot moment el recent campió d'Espanya sub-23 David Lozano, seguit de F.X. Carnicer i Ramón Sagués.
Enric Martorell en un dels trams del circuit del turó Gardeny de Lleida.

D'aquesta manera, després de les 4 proves disputades, Enric es troba en 5ª posició de la copa tot i faltar en la primera de les proves.

Aquí es pot observar l'estat en que ha quedat la llanta d'Enric, quan tot just s'havia realitzat 1/4 de la primera de les nou voltes que s'havien de realitzar.

El pròxim cap de setmana els corredors de l'equip C.C Bicisports Aubanell es desplaçaran a les terres de l'Ebre on diumenge 5 de desembre es disputarà la 5ª prova a Tortosa i el dilluns 6 de desembre la 6ª prova de la copa a la localitat d'Amposta.