VISITES:

contador de visitas

21.11.10

Podi per l'equip en la 3ª prova de la Copa Catalana de CicloCross a Bellpuig. 21-11-10

La localitat Lleidatana de Bellpuig acollia la 3ª prova de la Copa Catalana de Ciclocross, sobre un traçat força ràpid, sense cap tram tècnic i amb un sol tram a peu.
Cal destacar el bon resultats aconseguits per l'equip C.C Gandesa - Bicisports Aubanell, per part dels dos corredors presents en la prova.

Per una banda, en Jordi Martorell en la categoria màster 30 ha aconseguit acabar en una molt bona 1ª posició, taient-se el mal gust de boca de la setmana passada on després de punxar va acabar en el lloc número 10, perdent molts punts respecte els primers classificats.
Al podi l'han acompanyat Arnau Rota (Scott Byodinamic) i Jordi Cugat (Can Victor) 2on i 3er respectivament.


Podi format per Jordi Martorell (Bicisports Aubanell), Arnau Rota (Scott Byodinamic) i Jordi Cugat (Can Victor).
D'aquesta manera, després de guanyar avui a Bellpuit, en Jordi manté la 3ª posició de la general de màster 30 de la copa Catalana però a tant sols 2 punts del primer classificat.

Per altra banda, Enric Martorell, en la categoria èlit, ha aconseguit acabar en una bona 6ª posició i 8ª posició de la general, que tenint en compte els corredors presents a la graella de sortida és un resultat força bo.
La cursa en la categoria èlit la sorpresa l'ha donat el corredor Josep Betalú (Progress) guanyant al 7 vegades campió d'Espanya de CicloCross David Seco (2on) i completant el podi en Ramón Sagués (Biketech).
Després de les 3 proves disputades, Enric es col·loca en 6ª posició de la general èlit de la copa Catalana tot i només assistir a 2 de les 3 proves disputades.

Podeu consultar les classificacions màster 30 AQUÍ ,les de la categoria èlit AQUÍ i les de la general AQUÍ

Properament alguna foto.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Collons, cada setmana podi, molt bé xicots!!!