VISITES:

contador de visitas

7.12.10

Dos podis més (CX i BTT) per l'equip en dues proves d'aquest dilluns 6 de desembre.

Aquest dilluns festiu 6 de desembre, es celebraven dos proves a la província de Tarragona, per una banda, a la localitat d'Amposta es celebrava la 6ª prova de la copa Catalana de Ciclocross, per altra banda, la localitat de Bellmunt del Priorat celebrava la Barrinada, una marxa de BTT per els voltants de la població del Priorat.

Pel que fa al circuit de ciclocross a Amposta, s'ha adaptat dins el traçat d'un circuit de motocross, amb zones força revirades i amb zones d'asfalt, el circuit presentava 2 zones on s'havia de desmuntar de la bici i aquest presentava unes condicions molt bones per la pràctica de la bici amb un terreny humit degut a les pluges caigudes durant la nit anterior.
Jordi Martorell assistia a Amposta per defensar el liderat de la categoria màster 30, després de realitzar una cursa molt bona, ha arribat en 1ª posició, cosa que li assegura encara més la primera posició de la general de la copa.
Podi de la cursa de ciclcoross a Amposta format per: 1er Jordi Martorell, 2on Sergio Zarzoso i 3er Pep Vizcarro.


Per altra banda el circuit de BTT a Bellmunt, amb gairebé 30 quilòmetre de camins i senders, presentava també unes condicions molt bones en quant al terreny, amb zones amb la típica pedra pissarra de la zona i amb pujades força dures entre les vinyes de la zona que tant bon vi ofereixen.
Enric Martorell, Juan Aubanell, Ruben Aubanell, Felipe Cortés i Robert Albesa, s'han presentat a la localitat de Bellmunt per tal d'obtenir els millors resultats possibles. Enric Martorell ha aconseguit acabar en primera posició del circuit llarg, arribant a meta amb el mateix temps que el corredor de la Selva del Camp, Jordi Carnicer. Ruben Aubanell després d'arrossegar problemes físics durant tota la setmana ha aconseguit acabat en una bona 10ª posició, Felipe Cortés ha acabat en 16ª posició, Robert Albesa, en 27ª posició i en Joan Aubanell ha patit una punxada a la roda de darrere, cosa que ha fet que no pugues finalitzar la cursa. 
Podi de la cursa de BTT a Bellmunt del Priorat, format per: 1er Enric Martorell i Jordi Carnicer i 3er Luis Urizar

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), Spiuk, Triplex, NutriSport i Lurbel.