VISITES:

contador de visitas

26.12.10

Penúltima prova de la Copa Catalana a Sta. Coloma de Farners (26-12-10)

Aquest cap de setmana, s'ha disputat el que és la penúltima prova de la copa Catalana de Ciclocross i la última prova pel que fa a aquest any 2010.
La prova s'ha disputat a la localitat gironina de Sta. Coloma de Farners, en un matí fred però on el sol ha dominat clarament durant tot el transcurs de la prova.

El circuit que s'ha preparat per l'ocasió, com en edicions anteriors, creuava el riu en dos ocasions, on els corredors notaven l'aigua freda del temps.. juntament amb altres trams amb gespa, asfalt i obstacles.

Pel que fa al corredor de l'equip Bicisports Aubanell, Jordi Martorell ha rodat durant gran part de la prova juntament amb Dacosta i Rota, formant així un grup de 3 que lideraven la prova de la categoria màster 30. Finalment, després de cometre un parell d'errors, Jordi ha acabat en 3ª posició, amb la Copa Catalana ja matemàticament guanyada a falta d'una prova.


Podi de Sta. Coloma, amb Gustavo Dacosta, Arnau Rota i Jordi Martorell.
La setmana que ve es disputa aquesta última prova a Mataró.

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), Spiuk, Triplex, NutriSport i Lurbel.