VISITES:

contador de visitas

2.1.11

Mataró posa punt i final a la Copa Catalana de Ciclocross amb la 1ª posició per Jordi Martorell

Aquest diumenge 2 de gener, es disputava la primera prova de ciclocross d'aquest nou any 2011 essent així l'última prova de la Copa Catalana 2010/11.

La ciutat de Mataró ha sigut l'encarregada d'acollir aquesta última cita del calendari 2010-2011, en un circuit força planer amb un parell de trams amb obstacles on els corredors havien de desmuntar de la bici, més un tram de fang artificial, seguit de zones força rodadores.

Pel que fa a la categoria màster 30, el corredor de l'equip Bicisports Aubanell Jordi Martorell ha finalitzat la prova de Mataró en 2ª posició, superat només per Gustavo Dacosta, d'aquesta manera Jordi finalitza la copa Catalana obtenint un gran resultat en la classificació final, aconseguint aixi la 1ª posició.

Cal destacar la presencia a la prova de Mataró del recent campió del món, Josep Antoni Hermida, el qual ha guanyat la prova en la categoria elit.

Ara toca preparar la temporada de BTT i d'aquí esperem que s'aconsegueixin els millors resultats possibles per a tots els corredors integrants de l'equip Bicisports Aubanell.


Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), Spiuk, Triplex, NutriSport i Lurbel.