VISITES:

contador de visitas

16.1.11

69ª cursa ciclista del Perelló + 1ª cursa de relleus a Benissanet amb un primer lloc per l'equip Bicisports Aubanell.

Aquest diumenge la localitat del Perelló acollia la 69ª edició de la cursa ciclista en les festes Majors de la localitat, en un traçat d'1,4 quilòmetres per dins la localitat on els corredors havien de fer diferents voltes.

La cursa l'han dividit en dues mànigues amb uns 50 corredors a cada màniga. A continuació els 25 millors de cada màniga han disputat una última cursa en la que s'ha decidit el guanyador, que ha estat el corredor de l'equip d'ajuntament de Lleida Jordi Soler.

Pel que fa a la representació de l'equip Bicisports Aubanell, en Xavier Domenech ha assistit a la prova, però després de realitzar diferents voltes, degut a problemes que arrossegava d'un constipat no ha pogut acabar-la.

Per altra banda la localitat de Benissanet celebrava la 1ª cursa de relleus amb BTT, en un circuit d'1,3km, amb moltes corbes, troncs i trams estrets, sota una molt bona organització. Amb un nombrós públic al llarg de tot el recorregut, animant al total de 24 equips de dos corredors cada un que han pres la sortida, fins a completar 1 hora de cursa fent relleus entre els diferents components de cada un d'aquests 24 equips.

Pel que a fa a corredors de l'equip Bicisports Aubanell, han assistir a Benissanet un total de 8 corredors formant així doncs 4 equips: Joan Aubanell + Felipe Cortés, Ruben Aubanell + John Michael, Pau Trummer + Marc Treso i Robert Albesa + Martí Samper.
Pel que fa als resultats, cal destacar el primer lloc aconseguit per la parella de l'equip Bicisports Aubanell, Ruben Aubanell i John Michael, a més a més de la 6ª posició per Pau Trummer i Marc Treso, la 9ª posició de Joan Aubanell i Felipe Cortés i la 11ª posició per Robert Albesa i Martí Samper.
En acabar la prova s'ha fet l'entrega de trofeus i una rostida de carn per a tots els participants.


Foto dels participants de l'equip Bicisports Aubanell a la 1ª cursa de relleus de Benissanet.

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), Spiuk, Triplex, NutriSport i Lurbel.

4 comentaris:

xavier domenech ha dit...

a la foto, l'unic que vec.. es gen en classe damunt la bici pero veig mes classe coma persones enhorabona cracks!!!!!

E. Martorell ha dit...

Amb això si que tens raó Xavi!! a veure si fem la presentació un dia tots junts i fem també una bona foto!! jeje.

apa crack, ens veiem!!

Anònim ha dit...

teniu rao!!! lo millor de tot, la reunió d'amigachos!!!

això si, vos vau perdre la reunió en lo "capo aubanell", que joan intentava que fos seria pero no ho va aconseguir....jejeje!

Vaya colla de tronats!!!
Salut companys!

Pau Trummer (lo del gorrito...jeje)

xavier domenech ha dit...

parlar algo serio en qualsevols de vatres es imposible pero en lo capo encara meeeees!

CUIDEUTOS CRACKSS!!!