VISITES:

contador de visitas

22.1.11

1er i 3er lloc a la cronoescalada amb BTT Costers de l'oli a les Borges Blanques.

Aquest dissabte 22 de gener en motiu de la fira de l'oli, la localitat de les Garrigues, les Borges Blanques, celebrava la seva primera cronoescalada amb BTT costers de l'oli , en una matinal molt freda però amb un sol que ha lluït durant tota la prova.

L'organització ha preparat un circuit tot de pujada, amb un descans a la meitat del recorregut fins a completar un total de gairebé 12 km, en els que s'havien de salvar prop de 450 metres de desnivell acumulat de pujada, fins arribar a la punta dels Marquessos on es donava per finalitzada la cronoescalada.

Un cop a dalt a tots els corredors els esperava un refrigeri i a continuació al lloc de sortida esmorzar per a tots, sorteig de material i entrega de trofeus, a més a més d'una botella d'oli per a tots els participants i una olivera per plantar al jardí.

Pel que fa als corredors de l'equip Bicisports Aubanell, ja des de bon principi s'han col·locat al grup capdavanter, fins que després dels 12 km. Enric Martorell ha aconseguit la 1ª posició i Jordi Martorell la 3ª.


Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), Spiuk, Triplex, NutriSport, Lurbel, Progress, Geax, Orbea i Cursa BTT Tivissa a per la Cabra.