VISITES:

contador de visitas

19.12.10

Subcampionat de Catalunya de Ciclocross per a l'equip Bicisports Aubanell a mans de Jordi Martorell.

Aquest diumenge es disputava la 7ª prova de la copa Catalana de Ciclocross, on a més a  més es decidirien els Campions de Catalunya de la modalitat.

La prova s'ha celebrat sota una matinal freda però amb bones condicions en quan al circuit, el qual presentava zones ràpides combinades amb zones més tècniques, amb trams a peu i amb una zona de fang típica de la modalitat.

Pel que fa als resultats en la categoria màster 30, cal destacar la segona posició aconseguida per el corredor de l'equip Bicisports Aubanell, Jordi Martorell, que després de realitzar una bona sortida ha aconseguit arribar en aquesta bona segona posició, aconseguint també així el subcampionat de Catalunya de la modalitat d'aquest any 2010. La primera posició ha estat per Gustavo Dacosta i la tercera per Marc Clapés.

Podeu consultar aquí les CLASSIFICACIONS MÀSTER 30.

D'aquesta manera, després de les 7 proves disputades, en Jordi Martorell continua líder de la copa Catalana de la categoria, amb un bon marge de punts respecte el segon classificat.

Cal destacar també, la presència del corredor català, Campió del món de BTT d'aquest any, Josep Antoni Hermida, que ha acabat en 2ª posició en la categoria èlit superat per el corredor també català David Lozano.

Tot això gràcies als nostres sponsors:Bicisports Aubanell(Gandesa), Bar Espartero(Gandesa), celler Aubarca (Gandesa), Instaldom (Gandesa), marbres Martí (Gandesa), construccions Terra Alta Nicolas Goddard, Cal Tomàs(Bot), Restaurant l'Estanc (Prades), Spiuk, Triplex, NutriSport i Lurbel.